Cos de cumparaturi

In aceasta perioada dificila companiile care ne aduc marfa de la furnizorii nostri din SUA si Anglia anunta intarzieri semnificative. Din acest motiv apar frecvent intarzieri in livrarea comenzilor. Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.

Madam Secretary: Seasons 1-6 2019 DVD / Box Set

Fara subtitrare in limba romana
1 ora 30 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
369,50 Lei
In stoc furnizor
Estimare livrare: 01 Oct - 06 Oct
Descriere: Acest film nu are subtitrare in limba romana.
All the episodes from the American political drama starring Téa Leoni as US Secretary of State Elizabeth McCord. As part of her role, Elizabeth comes up against a whole range of foreign and domestic problems while often clashing with her fellow senior staff. Season 1 episodes are: 'Pilot', 'Another Benghazi', 'The Operative', 'Just Another Normal Day', 'Blame Canada', 'The Call', 'Passage', 'Need to Know', 'So It Goes', 'Collateral Damage', 'Game On', 'Standoff', 'Chains of Command', 'Whisper of the Ax', 'The Ninth Circle', 'Tamerlane', 'Face the Nation', 'The Time Is at Hand', 'Spartan Figures', 'The Necessary Art', 'The Kill List' and 'There But for the Grace of God'. Season 2 episodes are: 'The Show Must Go On', 'The Doability Doctrine', 'The Rusalka', 'Waiting for Taleju', 'The Long Shot', 'Catch and Release', 'You Say You Want a Revolution', 'Lights Out', 'Russian Roulette', 'The Greater Good', 'Unity Node', 'The Middle Way', 'Invasive Species', 'Left of the Boom', 'Right of the Boom', 'Hijriyyah', 'Higher Learning', 'On the Clock', 'Desperate Remedies', 'Ghost Detainee', 'Connection Lost', 'Render Safe' and 'Vartius'. Season 3 episodes are: 'Sea Change', 'The Linchpin', 'South China Sea', 'The Dissent Memo', 'The French Revolution', 'The Statement', 'Tectonic Shift', 'Breakout Capacity', 'Snap Back', 'The Race', 'Gift Horse', 'The Detour', 'The Beautiful Game', 'Labor of Love', 'Break in Diplomacy', 'Swept Away', 'Convergence', 'Good Bones', 'Global Relief', 'Extraordinary Hazard', 'The Seventh Floor', 'Revelation' and 'Article 5'. Season 4 episodes are: 'News Cycle', 'Off the Record', 'The Essentials', 'Shutdown', 'Persona Non Grata', 'Loophole', 'North to the Future', 'The Fourth Estate', 'Minefield', 'Women Transform the World', 'Mitya', 'Sound and Fury', 'Reading the Signs', 'Refuge', 'The Unnamed', 'My Funny Valentine', 'Phase Two', 'The Friendship Game', 'Thin Ice', 'The Things We Get to Say', 'Protocol' and 'Night Watch'. Season 5 episodes are: 'E Pluribus Unum', 'The Chaos Game', 'The Magic Rake', 'Requiem', 'Ghosts', 'Eyjafjallajökull', 'Baby Steps', 'The Courage to Continue', 'Winter Garden', 'Family Separation: Part 1', 'Family Separation: Part 2', 'Strategic Ambiguity', 'Proxy War', 'Something Better', 'Between the Seats', 'The New Normal', 'The Common Defense', 'Ready', 'The Great Experiment' and 'Better Angels'. Season 6 episodes are: 'Hail to the Chief', 'The Strike Zone', 'Killer Robots', 'Valor', 'Daisy', 'Deepfake', 'Accountability', 'Ships and Countries', 'Carpe Diem' and 'Leaving the Station'.

Pentru a putea adauga o recenzie, trebuie sa fii logat.