Cos de cumparaturi

In aceasta perioada dificila companiile de curierat care ne aduc manga si comics de la furnizorii nostri din SUA anunta intarzieri semnificative. Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.

Royal Pains - The Complete Collection DVD

Tineri (16+)
Fara subtitrare in limba romana
1 ora 54 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
475,50 Lei
In stoc furnizor
Estimare livrare: 05 Nov - 10 Nov
Descriere: Acest film nu are subtitrare in limba romana.
All 104 episodes of the American medical comedy drama series starring Mark Feuerstein as Hank, the hottest new 'concierge doctor' in the Hamptons. Season 1 episodes are: 'Pilot', 'There Will Be Food', 'Strategic Planning', 'TB Or Not TB', 'No Man Is an Island', 'If I Were a Sick Man', 'Crazy Love', 'The Honeymoon's Over', 'It's Like Jamais Vu All Over Again', 'Am I Blue?', 'Nobody's Perfect' and 'Wonderland'. Season 2 episodes are: 'Spasticity', 'Lovesick', 'Keeping the Faith', 'Medusa', 'Mano a Mano', 'In Vino Veritas', 'Comfort's Overrated', 'The Hankover', 'Frenemies', 'Whole Lotto Love', 'Big Whoop', 'Open Up Your Yenta Mouth and Say Ah', 'Mulligan', 'Pit Stop', 'A History of Violins', 'Astraphobia', 'Fight Or Flight' and 'Listen to the Music'. Season 3 episodes are: 'Traffic', 'But There's a Catch', 'Rash Talk', 'The Shaw/Hank Redemption', 'A Man Called Grandpa', 'An Apple a Day', 'Ta Da For', 'Run, Hank, Run', 'Me First', 'A Little Art, a Little Science', 'A Farewell to Barnes', 'Some Pig', 'My Back to the Future', 'Bottoms Up', 'Hank and the Deep Blue Sea' and 'This One's for Jack'. Season 4 episodes are: 'After the Fireworks', 'Imperfect Storm', 'A Guesthouse Divided', 'Dawn of the Med', 'You Give Love a Bad Name', 'About Face', 'Fools Russian', 'Manimal', 'Business and Pleasure', 'Who's Your Daddy', 'Dancing With the Devil', 'Hurts Like a Mother', 'Something Fishy This Way Comes', 'Sand Legs', 'Off-Season Greetings: Part One' and 'Off-Season Greetings: Part Two'. Season 5 episodes are: 'Hankwatch', 'Blythe Spirits', 'Lawson Translation', 'Pregnant Paws', 'Vertigo', 'Can of Worms', 'Chock Full O' Nuts', 'Hammertime', 'Pins and Needles', 'Game of Phones', 'Open Invitation', 'A Trismus Story' and 'Bones to Pick'. Season 6 episodes are: 'Smoke and Mirrors', 'All in the Family', 'A Bridge Not Quite Far Enough', 'Steaks On a Plane', 'Goodwill Stunting', 'Everybody Loves Ray, Man', 'Electric Youth', 'I Did Not See That Coming', 'Oh M.G.', 'Good Air/Bad Air', 'HankMed on the Half Shell', 'A Bigger Boat' and 'Ganging Up'. Season 7 episodes are: 'Rebound', 'False Start', 'Playing Doctor', 'The Prince of Nucleotides', 'Voices Carry', 'Secret Asian Man', 'Lama Trauma' and 'Lending a Shoulder'. Season 8 episodes are: 'Stranger Danger', 'Palpating the Orbital Rim', 'Fly Me to Kowloon', 'Doubt of Africa', 'Saab Story', 'Home Sick', 'The Good News Is...' and 'Uninterrupted'.

Pentru a putea adauga o recenzie, trebuie sa fii logat.