Cos de cumparaturi

In aceasta perioada dificila companiile de curierat care ne aduc manga si comics de la furnizorii nostri din SUA anunta intarzieri semnificative. Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.

Monkey!: The Complete Collection 1980 Blu-ray / Box Set Restored

Adolescenti (12+)
Fara subtitrare in limba romana
15 ore 00 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
504,00 Lei
In stoc furnizor
Estimare livrare: 09 Nov - 14 Nov
Descriere: Acest film nu are subtitrare in limba romana.
All the episodes from the first and second series of the Japanese television adaptation of the ancient Chinese legend, featuring the off-the-wall antics of Monkey (Masaaki Sakai) and his friends Pigsy (Toshiyuki Nishida/Tonpei Hidari) and Sandy (Shiro Kishibe) as they accompany the venerable monk Tripitaka (Masako Natsume) on her pilgrimage to find the ancient Buddhist scrolls that will establish peace throughout the world. The collection includes all of the original dubbed episodes plus 13 previously unseen subtitled episodes. Series 1 episodes are: 'Monkey Goes Wild About Heaven', 'Monkey Turns Nursemaid', 'The Great Journey Begins', 'Monkey Swallows the Universe', 'The Power of Youth', 'Even Monsters Can Be People', 'The Beginning of Wisdom', 'Pigsy Woos a Widow', 'What Monkey Calls the Dog-Woman', 'Pigsy's in the Well', 'The Difference Between Night and Day', 'Pearls Before Swine', 'The Minx and the Slug', 'Catfish, Saint and the Shape-Changer', 'Monkey Meets the Demon Digger', 'The Most Monstrous Monster', 'Truth and the Grey Gloves Devil', 'Land for the Locusts', 'The Vampire Master', 'Outrageous Coincidences', 'Pigsy, King and God', 'Village of the Undead', 'Two Little Blessings', 'The Fires of Jealousy', 'The Country of Nightmares' and 'The End of the Way'. Series 2 episodes are: 'Pigsy's Ten Thousand Ladies', 'The Dogs of Death', 'You Win Some, You Lose Some', 'Pigsy Learns a Lesson', 'The Land With Two Suns', 'The House of the Evil Spirit', 'Am I Dreaming?', 'The Tormented Emperor', 'Between Heaven and Hell', 'The Foolish Philosopher', 'Who Am I?', 'What Is Wisdom?', 'The Fountain of Youth', 'Better the Demon You Know', 'A Shadow So Huge', 'Keep On Dancing', 'Give and Take', 'Such a Nice Monster', 'The Fake Pilgrims', 'Pretty As a Picture', 'Mothers', 'The Tenacious Tomboy', 'Stoned', 'Howling at the Moon', 'Monkey's Yearning' and 'At the Top of the Mountain'.

Pentru a putea adauga o recenzie, trebuie sa fii logat.